čtvrtek 20. prosince 2018

Revize ručního nářadí

Kontroly nepřipevněných elektrických spotřebičů. Provádíme revize elektrických spotřebičů ve firmách, úřadech, školách. Všechny spotřebiče a nářadí označíme revizním štítkem, stejně tak dostanete na každý spotřebič protokol, dle platných norem.


Praha východ a zápa Benešov. K provádění revizí elektrospotřebičů máme potřebná oprávnění a platná osvědčení, možnost kontroly před započetím revize. Pod slovem nářadí si představme vrtačky, frézky, přímočaré pilky apod.

Na každý revidovaný kus se vypracuje karta, do které se zaznamenávají provedené kontroly a. Jak postupovat při provedení revize nebo kontroly elektrických spotřebičů a nářadí ? Následuje provedení revize viz výše. Revize ručního nářadí. Z databáze je revizní zpráva libovolně tištěna a. Začleněním do naší databáze získáte partnera, který Vás zbaví povinnosti hlídat prošlé revizní lhůty. Nejdou Vám zásuvky, nebo nes.


Sami Vás budeme měsíc předem informovat o blížícím se konci revizní lhůty daného zařízení.

Jedná se o různé typy spotřebičů, ale i třeba prodlužovací kabely a rozdvojky. Ze Zákoníku práce (zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví), vyplývá povinnost provozovatele revize elektrických spotřebičů zajistit. Při revizi jsou elektroinstalace, hromosvo elektrické ruční nářadí nebo elektrické spotřebiče podrobeny prohlídce, zkouškám a měřením za účelem kontroly bezpečnosti provozu. Elektroinstalační práce a montáže.


Rychlé měření díky automatickému měření v sekvenci: odpor ochranného vodiče - izolační odpor - unikající proud. Hezký vánoční čas i Vám, pane kolego, co se týče stuktury Vašeho názoru, není jí v podstatě co vytknout až na závěr. Myslím tím jednoznačnou odpověď na dotaz: Může pro potřeby firem v současné době zaměstnanec s kvalifikací dle § vyhl. Periodické revize : Ručního elektrického nářadí. Prodlužovacích přívodů.


Nabízíme revize elektroinstalací, elektrického ručního nářadí , spotřebičů a strojů, revize hromosvodů. Dále nabízíme zákaznický servis elektrických zařízení, elektrického ručního nářadí , domácích elektrospotřebičů včetně dodávek náhradních dílů. Prvotní požadavek je, zajistit bezpečnost lidí při. Tato norma platí obecně pro všechna elektrická zařízení s výjimkou těch, na jejichž revize se vztahuje jiná norma nebo předpis.


Lze sestavit protokol o kontrole a revizi, sledovat termíny kontrol a revizí. Program umožňuje snadnou tvorbu revizních zpráv a protokolů. Software je určen zejména pro revizní techniky.


Neváhejte nás kontaktovat uděláme Vám individualní nabídku!

Pro zajišťování bezpečnosti elektrických spotřebičů, během doby jejich používání platí předpisy vyplývající se zákona č. Můžete si vybrat mezi elektronickým nebo písemným dokladem o revizi. Potřebujete elektro revizi vyhrazených elektrických zařízení, obraťte se na nás. Tyto revize mají prověřit bezpečný stav spotřebičů a ručního nářadí.


O kvalitě těchto služeb svědčí četné reference našich zákazníků, které naleznete zde. R se spotřebiče této třídy nepoužívají, neboť jejich používání je zakázáno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky