pátek 21. prosince 2018

Ohřívač párků

Náš profesionální ohřívač párků je nepostradatelným pomocníkem do kuchyně, hodí se však také pro komerční užití v restauracích, bufetech, stáncích s občerstvením, pojízdných. Kliknutím na „Přijmout cookies“ souhlasíte s tím, že nám umožníte ukládat cookies, abychom vylepšili navigaci na webu, analyzovali jeho využití a pomohli v našem marketingovém úsilí, např. Je vybaven opékajícími válci s délkou cm. Ohřívač párků Hot Dog hranatý Bartscher. Hot-Dogy čtyřtnový ohřívač párků a rohlíků.


Ohřívač párků

Vlatnosti: nerezové opláštění regulace teploty - °C vypínač a kontrolka chodu skleněná nád. RM gastro, stroj, ohřívač na párek v rohlíku , nerezový s nádobou a košíkem na. Možnost využití i jako malou vodní lázeň. Z nerezové potravinářské oceli. Teplotní rozsah: až °C.


Rozsah teploty ohřívače párků může být nastaven v rozmezí - ° C a udržen díky integrovanému termostatu. Nerezová vana pro ohřev párků. Umožňuje rychlé a stejnoměrné vaření párků , které dostanou chuť a opečení grilovaného masa, aniž by párky bylo nutné manuálně otáčet. Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis.


Kulatý ohřívač párků s pokličkou. Hodnocení produktu:. Výklopné víko, kontrolka, termostatická regulace - 90°C. Celonerezový hranatý ohřívač párků Bartscher včetně sklopného, odnímatelného víka. Vhodný pro ohřev uzenin do každého gastro provozu.


Rolkový ohřívač párků s jedenácti otočnými a výhřevnými válci. Model bez trnů pro úpravu rohlíků na hot dogy – pouze ohřívá párky. Nádoba na ohřev párků tvořená válcem o průměru 2mm, výšce 2mm. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu.


Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Zakázkové topné těleso 1kW ohřívačů párků nebo udíren. Výroba topného tělesa trvá 6-týdnů. Prodám ohřívač párků neb jiných pokrmů, regulace teploty od 25- stupňů. Opékač párků s rolnami REDFOX.


Jednoduchý ohřívač párků REDFOX. Detailní popis produktu. Kvalitní ohřívač párků skládající se z rozpékače na rohlíky z nerezivějící oceli a odnímatelné napařovací nádoby pro ohřev párků z průhledného plastu.


Ohřívač párků

Pod ohřívačem na párky se nachází nádobka na vodu s nepřilnavým povrchem. C - kontrolka chodu a vyhřátí. Jedna z nejčastějších nabídek rychlého občerstvení zní HOT-DOG, nebo-li ohřívače párků.


Nabízené ohřívače párků jsou v celonerezovém provedení, což zaručuje dlouhou životnost zařízení a jeho snadnou údržbu. Je možné zapnout zařízení. Rotační ohřívač párků se rotujícími válečky vyhřívanými pro uzenin. Samostatné ovládání válců a teploty.


Ohřívač párků

Další možnost zahřívání díky dodávané mřížce, miska na. Nádoba Makkaraputki na přípravu šťavnatých párků a klobás v sauně. Ideální dárek pro Vaše nejbližší, který pobaví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky