Díky šokovému zmrazení nedochází k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení), které rozbijí strukturu produktu. Vestavný šokový zchlazovač Electrolux série 9okamžitě zchladí nebo zmrazí pokrmy ihned po uvaření, aby si zachovaly kvalitu, chuť a texturu. Po rozmrazení pak budou chutnat stejně. Náš zchlazovač 9BlastChiller chladí a mrazí čerstvé potraviny nebo právě uvařené jídlo tak rychle, jako by se náhle zastavil čas. Zjistit více o produktu Electrolux KBB5X šokový zchlazovač , který se vyrábí nerez ocel s úpravou proti otiskům.
Vnitřní a vnější plášť nerez (s vyjímkou vnějšího dna - pozinkovaná ocel) Vnitřní zaoblené rohy Tloušťka izolace mm. Zchlazovací cyklus minut,mrazicí cyklus max 2minut. Odnímatelná horní deska. Kč cena s DPH Dostupnost: Na dotaz.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V neposlední řadě je třeba zmínit výhodu vysoké kvality takto upravených pokrmů oproti kvalitě při chlazení v lednici. Pokrmy zchlazené šokovým způsobem si drží svou vlhkost, tvar, barvu, ale také především chuť. Vám zajisté mnohonásobně vrátí.
OHROMNÉ VÝKONY V MALÉM ZAŘIZENÍ K čemu šoker? Pro respektování hygienických - zdravotních norem Pro ztvrdnutí zmrzliny a její. Ergonomický šokový zchlazovač znamená snížení pracovní neschopnosti a zvýšení produktivity vašeho podnikání.
SkyLine Chill S je vůbec první šokový zchlazovač , který obdržel prestižní čtyřhvězdičkovou certifikaci za ergonomii pro snadné použití a ergonomický design. Kvalita, chuť, textura, to vše zůstane zachováno. Vaše oblíbená jídla budou pak během chvilky chutnat stejně dobře jako před zchlazením či zmrazení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.
Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. K čemu slouží šokový zchlazovač a jak si vybrat ten správný pro Vaši provozovnu? Díky vysokému mrazícímu výkonu docílíme rychlejšího zmrazení a tím i vytvoření lepší mikrokrystalické struktury v produktu.
Průmyslové šokové zchlazovače jsou zařízení navržená k velmi rychlému snížení teploty bezprostředně uvařeného pokrmu v čase do minut, např. H505TS The One HIBER je víceúčelové multifunkční zařízení pro gastronomii. H505TS představuje technologickou revoluci v oblasti šokového zchlazování a mrazení. Multifunkční šoker s nízkoteplotním.
SHS Šokový zchlazovač a zmrazovač.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.