čtvrtek 28. ledna 2016

Komínová turbína

Komínová hlavice a turbina. Slouží především k odvětrávání mezistřešních a podstřešních prostor a plášťů, v interiérech, půdních prostorách či šatnách a účinně tak zabraňují vzniku plísní a eliminují průvan. V létě turbíny zamezují přehřátí domu a hlavice účinně zabrání dešti. Rotační komínová hlavice TULIPÁN je zařízení, které využívá sílu větru ke zvýšení komínového tahu nebo odvětrávání. Hliníková rotační komínová turbína (hlavice) se nezávisle na směru větru otáčí vždy jedním směrem, tím dojde k podtlaku a podporuje tak ventilaci a tah v komínu.


Komínová turbína

Velmi nízké jsou i náklady na instalaci – turbína se jednoduše osadí a hotovo! Není třeba instalovat přívod elektřiny, zajistit odvod kondenzátu a nejsou třeba ani žádné další dodatečné úpravy a investice Pro. František Pochylý a jeho tým z brněnského Vysokého učení technického přišli s novým objevem. Vyvinuli jsme takzvané vírové turbíny, které pracují na opačném.


Jako materiál k výrobě ventilačních turbín VIV je užit hliník a velmi lehký dural. Jednořadová kuličková ložiska jsou vedena v ocelovém pouzdře s dvojitým těsněním. SKF Group je největší světový dodavatel výrobků, řešení a servisu na trhu. Gent, Belgicko: Hlavný a obtokový komín pre plynovú turbínu so záložným kotlom na odpadové teplo.


Obtokový komín stojí na oceľovej konštrukcii a môže sa prevádzkovať pomocou cestnej klapky v prípade údržby kotla. Jsou vhodné pro všechny typy paliv (tuhá paliva, zemní plyn, topné oleje, dřevo, a další). Hřebíky v pruzích na papíru. Svojí rotací komínová hlavice vytváří v prostoru pod sebou tah a tím vzniká podtlak, kterým jsou spaliny z komína odsávány. Nová ventilačná a komínová rotačná turbína z nehrdzavejúcej ocele.


FORVENT SLIM EASY od FORBUIL s. KOMÍNOVÁ HLAVICE TULIPÁN. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Komínová turbína

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. DPH Na centrálním skladě. Nerezová odklápěcí komínová.


Môže byť použitá na staré i nové komíny, nakoľko zvyšuje a optimalizuje odsávanie. Hocijaký vánok spôsobí rotačný pohyb turbíny, ktorý vytvorí vákuum v komíne a zrýchľuje odtok. V minulosti sa veľmi často stávalo, že Váš komín neslúžil k stopercentnej spokojnosti. K odvodu spalin slouží nerezové komíny.


Pro úplnou soustavu odvodu spalin jsou zapotřebí také černé kouřovody, generátor komínového tahu a rotační komínová hlavice Turbowent. Turbínu je možné použiť na zvýšenie ťahu komína ako aj na ventiláciu interiérov a strešných priestorov. Základňa, nastaviteľný krk a rotačná hlavica s priemerom 3mm.


Ventilačná turbína LOMANCO BIB 12C komplet. Při topení plynem komínová hlavice navíc zabraňuje úniku spalin. Pro některé případy odvětrání je nutné použít na vyústění vzduchotechniky dvě turbíny na jeden vývod.


Komínová turbína

Tento případ se nejčastěji vyskytuje tam, kde jsou v jedné sběrné komoře umístěny dvě ventilační šachty nebo tam, kde je nutné zvýšit celkový výkon průběžného odvětrání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky