čtvrtek 28. ledna 2016

Okc 100 ntr

INDIRECT HOT WATER TANK. Together with magnesium anode, it ensures the long-term service life of the storage tank. The heater has one exchanger. Nejčastější využití ohřívačů vody Příprava teplé vody celoročně topnou vodou z plynového kotle.


Okc 100 ntr

Szakértő kollégáink segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában. Keressen minket bátran és vegye meg kedvező szállítási feltételekkel és nagyszerű áron a Netkazán Webáruháztól. Ohřívač je napojen na externí teplovodní zdroj s max. Ohřev zajišťuje výkonný spirálový výměník.


Объем бойлера литров. Один теплообменник (одноконтурный) площадью 1. Operating position – vertical. Indirect enamelled heater designed for suspension on the wall with volumes between 80–2litres.


Dražice OKCE NTR yra kombinuoti, vertikalūs, pastatomi vandens šildytuvai. Nepřímotopný smaltovaný ohřívač pro zavěšení na zeď. Určený pre celoročný ohrev vody z. Zásobovanie teplou úžitkovou vodou domácností , bytov , rodinných domov, malých prevádzok a pod. A termékkel kapcsolatban kérdéseit tegye fel szakértő kollégáinknak, akik állnak rendelkezésére. Plieninis emaliuotas rezervuaras 2. Vandens šildytuvo korpusas 3. BP- boční příruba ) Možnost dodatečného nainstalování vytáp.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Charakteristika ohrievačov. OKH – hranaté ohrievače.


Okc 100 ntr

Vyhotovenie ohrievačov. Nepriamovýhrevné ohrievače v objemoch 1–1litrov so smaltovanou nádobou a výkonným výmeníkom k postaveniu na zem pod závesný plynový kotol. Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je vyrobená zo špeciálneho silného plechu a vybavená bezniklovým smaltom.


OKC – valcové ohrievače. Stacionární nepřímotopný ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu litrů určený k montáži pod závěsný plynový kotel. Sestava plynový kotel a nepřímotopný bojler svým výkonem zaručuje dostatečné množství TUV i pro velké bytové jednotky, provozovny a restaurace. Zásobníkový nepřímotopný ohřívač vody o objemu l, vhodný pro svislou instalaci. Zásobník nemá vlastní zdroj tepla, ale je připraven na připojení k externímu zdroji (kotel, solár, krbová vložka).


Saját érdekében ellenőrizze a tartozékok teljességét. Santehnika Ūdens sildītāji, boileri Ūdens ā. Their nominal performance provides sufficient amount of hot water for flat units, premises, restaurants, and similar establishments. Paprastai pristatome per 2-d.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky