pondělí 28. června 2021

Žebrové radiátory

Žebrové radiátory

Litinové žebrové radiátory , neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Nevýhodou žebrových radiátorů jsou jejich větší rozměry oproti deskovým radiátorům. Na druhou stranu mají perfektní výhřevnost a dlouhou životnost díky absenci možné koroze.


Žebrové radiátory

V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení. MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ: Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni do odvolání přistoupit mimořádným opatřením. Informační oznámení dle §ZOET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Velké oblíbenosti se již mnoho let těší žebrové radiátory. Nové bezolejové AKO žebrové radiátory v sobě sjednocují osvědčenou, příjemnou dodávku tepla s aktuálními požadavky na moderní ekologický výrobek. Vysoký výkon, stylový design a precizní zpracování. Trubkové žebříkové radiátory jsou moderním a lehce osaditelným řešením pro vytápění malých prostorů jako jsou koupelny nebo jiné místnosti. Výhodou je nízká hloubka zabudování.


K dispozici jsou kompletně i s. Spiral s vysokým výkonem a dlouhou životností. Oblíbené retro radiátory vyrábíme ve variantách na zem nebo na zeď. Litinový radiátor se vyznačuje dlouhou tepelnou setrvačností při předávání tepla do okolí. Hlavním představitel těchto radiátorů na našem trhu jsou radiátory viadrus známé jako radiátor viadru, kalor. Ocelové sekční radiátory resp.


Radiátory se zpravidla umisťují před okenní parapety. Teplotu v místnosti doregulovávají termostatické hlavice v případě, že v místnosti není umístěn prostorový termostat. Dnes se jedná již o zastaralý typ radiátoru. Vyskytoval se především v minulém století.


Žebrové radiátory

Jedná se především o žebrové radiátory , které byly z litiny. Tyto radiátory obsahují 3x více vody než radiátory deskové, v praxi to znamená, že se pomalu nahřívají, ale také pomalu ochlazují. Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.


Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. V současné době stále probíhá přeceňování na našem e-shopu. Pokud si objednáte nepřeceněné zboží, bude Vám cena upřesněna naším zaměstnancem.


Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace. Pokud máte žebrové radiátory , lze jejich plochu bez problémů navýšit přidáním žeber. Výměna nebo úprava radiátoru je většinou nenáročná a není třeba se obávat velkého nepořádku.


Do místnosti můžeme samozřejmě doplnit i další radiátor. Jak vyčistit žebrové radiátory ? Do starých žebrových radiátorů není snadné se dostat. Na obyčejné šatní ramínko namotejte hadřík namočený do saponátu.


Ramínkem se dostanete i na špatně dostupná místa a radiátor bude zářit jako nový. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Na rozvodné potrubí se napojují závitovým spojem (šroubením) tak, aby bylo možno radiátory kdykoli bez obtíží demontovat.


Kompletní nabídka akumulačních nádob, izolací a souvisejícího příslušenství. Výměnu radiátorů je možné realizovat i během topné sezóny, v tom případě doporučujeme použití zamrazovací sady, která zamrazí vodu přímo v rozvodech. Vybírat můžete z široké nabídky barev a rozměrů u našich partnerů po celé České republice, na radiátory poskytujeme prodlouženou záruku let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky