úterý 13. března 2018

Protiproud závěsný

Protiproud závěsný

Na zimu lze závěsný protiproud k bazénu opět jednoduše demontovat. Všechny závěsné protiproudy jsou vybaveny přisáváním vzduchu, které je možné regulovat, regulací proudu vody, směrovatelnou tryskou a pneumatickým spínáním zevnitř bazénu. CZK bez DPH Skladem Ks. Závěsné protiproudy je možné dodat.


VÁGNER KATALOG KATALOG PRODUKTŮ. Jednoduchá instalace upevněním pomocí skrutek na okraj bazénu. Slabší závěsný bazénový protiproud BADU JET pro menší bazény, určený pro dodatečnou montáž. Protiproudy do bazénu na zavěšení i další atrakce zde. Vestavěný protiproud je vhodné instalovat při stavbě bazénové vany do šachty, přímo přiléhající k bazénu (u vzdálenější instalace je nutné použít čerpadla s větším výkonem a adekvátně zvětšit průměr sacího a vratného potrubí a omezit počet ohybů potrubí).


Můžete si vybrat některé slabší verze protiproudů, které se hodí i do menších bazénů a kromě rekreačního plavání jsou vhodné i pro masáže. Kterýkoliv bazénový protiproud v silnější verzi pak ocení zdatní plavci, kteří si rádi intenzivně zaplavou. Všem zákazníkům, kteří se zaregistrují na našem e-shopu, poskytujeme slevy na vybrané zboží.


Další výhody : máte přehled o stavu Vašich objednávek - budete vždy jako první informování o novinkách, slevách a akcích - nemusíte do nové objednávky znovu vyplňovat Vaše kontaktní údaje. Bazénové příslušenství, chemie a komponenty od odborníků. Zabudovaný protiproud sestává z výkonného čerpadla, spojovacích armatur, uzavíracích ventilů, pneumatického tlačítka ke spínání protiproudu, přisávání vzduchu a elektropneumatického ovládání. Do nadzemního bazénu je lepší pořídit si závěsný protiproud , který není problém namontovat dodatečně. Proti plavci v bazénu proudí vodní prou čímž plavec může plavat pořád na stejném místě, aniž by změnil poholu.


Pokud na zahradě již bazén máte, ať už nadzemní nebo podzemní, nezoufejte. Dnes si lze protiproud dodatečně přikoupit. Tyto jsou k dostání pod názvem závěsný protiproud. Jednoduše ho umístíte na hranu bazénu a na zimu či po ukončení sezóny jednoduše uklidíte na místo, kde nemrzne. Bonusem navíc je možnost regulace.


Do bazénu lze pořídit protiproud a můžete trénovat jako profík. K závěsným protiproudům lze dodat i teleskopickou podpěru pro nadzemní bazény. Obsahuje integrované bílé LED světlo. Výhody závěsného protiproudu do b. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Stella - nejvýkonnější závěsný protiproud BADU Jet. Se dvěma tryskami s nastavitelným průtokem a směrem a integrovaným bílým nebo vícebarevným LED světlem zajišťuje skvělý výkon i atmosféru. Cena protiproudu se odvíjí od typu a jeho výkonu.


Vestavěné protiproudy k bazénu jsou dodávány jako komplety, jež obsahují čelo protiproudu, spínací skříňku, pneumatické ovládání, čerpadlo protiproudu, přisávání vzduchu a propojovací tvarovky včetně uzavíracích ventilů. Toto provedení lze snadno instalovat do již postavených bazénů, zprovoznění je jednoduché. Určený pro dodatečnou montáž s možností jednoduché demontáže Určený pro dodatečnou montáž s možností jednoduché demontáže Tato kategorie neobsahuje žádné produkty. Druhým typem protiproudu je protiproud závěsný , který je vhodný jak pro zapuštěné, tak pro nadzemní bazény.


Jako příslušenství k oběma typům protiproudů se dodávají také speciální nástavce, které. Prohlédnout Zavolejte nám pro informace Nerezové a bronzové pr. Je vybaven LED diodami, které jsou integrovány do víka trysky, a tak osvítí bazén při nočním plavání.


Protiproud závěsný

Vypínač světla a protiproudu je přístupný z bazénu. Bazénový protiproud (protiproudé zařízení) je Vaše radost. Všechny námi dodávané protiproudy umožňují plynulou regulaci proudu vody od minimálního, kdy plavete jen tak rekreačně, až po maximální, kdy se s proudem vody doslova musíte prát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky