středa 26. května 2021

Zpětná klapka kg

Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě (záplavám). Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky.


Klapka funguje automaticky. Její výhodou je možnost ruční aretace.

Zpětné klapky by měly být použity pro dešťové a. Vzduchotěsná zpětná klapka KZK 1KG se silikonovou membránou ideální pro montáž do kruhového potrubí. Plastový kroužek s kruhovým dvojitím těsněním a přiléhavou membránou, která se otevře i za. Poskytuje ochranu proti prostupnosti hlodavců a zápachům z potrubí. V režimu OFF manuální pákou trvale uzavírá propustnost potrubí v obou směrech toku.


Tvarovky pro použití v místech, kde potřebujeme zabránit zpětnému toku odpadních vod nebo proti pronikání hlodavců. V sortimentu najdete jednoduché klapky bez aretace až po armatury s dvěma uzávěry pro odpadní vody s obsahem fekálií.

Zpětná klapka do potrubí zamezuje zpětnému pronikání studeného vzduchu, pachů a vlhkosti. Neocenitelný pomocník všude tam kde jedním potrubím odvětráváte koupelnu, zácho kuchyň. KG zpětná klapka dvouklapková s aretací DN 1, premium. Jednouzávěrový systém zabraňuje zpětným průtokům.


HL zpětná klapka DN1dvojitá s elektrickým uzávěrem HL710. HL koncová - žabí klapka DN1s klapkou z nerezové oceli a hrdlem pro plastové potrubí. KG DN 1(100) (Odpadní zpětná klapka KGKLAP). DN1- klapka z nerezové oceli - hrdlo pro plastové potrubí. DNDN1a DN2jsou doplněny také tradiční klapkou.


KGZK zpětná klapka jednoklapková s aretací DN200. KG systém kanalizační (venkovní). Automatické zpětné klapky Quatrix- K série. Jednoduchá zpětná klapka Triplex-K-0.


KDN 1zpětná klapka s koulí. Kvalitní zpětná klapka Dalap KTP 1s těsnící gumou a pro servopohon.

Ovládací páčku neponechávejte v mezipoloze. Extra těsná zpětná klapka KPK 1KG zamezuje průniku nežádoucích pachů, větru a zamezuje prostupu studeného kouře. Síťka ochrání vaše potrubí před nežádoucím hmyzem a malými škůdci.


Ochrana během přívalových dešťů. Je určen k odtoku běžné komunální vody. Těsnící pryžový kroužek je v ceně a je. Protizápachový sifon DN 1KG. Značková kanalizační dvouklapková zpětná klapka 1DuoProtect - zaručuje dvojitou bezpečnost!


V okamžiku výskytu zpětného průtoku zpětná klapka CAPRICORN DUO PROTECT. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky